RIL-TEK -yhteisjäsenyys

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ja Tekniikan Akateemiset TEK ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on tarjota entistä edullisempi mahdollisuus kuulua kumpaankin järjestöön.

  • RILin jäsenet voivat halutessaan liittyä TEKin henkilöjäseniksi edullisella yhteisjäsenmaksulla.
  • Rakennus- ja kiinteistöalalla työskentelevät TEKin täysjäsenet voivat liittyä RILin jäseniksi edullisella yhteisjäsenmaksulla.
  • Molempiin järjestöihin erikseen kuuluvat voivat ilmoittautua RIL/TEK-jäseniksi, jolloin heidän yhteen laskettu jäsenmaksunsa alenee.

TEK hoitaa yhteisjäsenten työmarkkinaedunvalvonnan ja -neuvottelutoiminnan yhteistyössä YTN:n ja Akavan kanssa. RIL vastaa edelleen koko rakennusalan ja rakennetun ympäristön asiantuntijaorganisaationa alan ammatillisista asioista. Molemmat järjestöt vastaavat yhteisjäsenten jäsenetujen ja -palvelujen kehittämisestä.

Jäsenedut

RIL/TEK-yhteisjäsen saa kaikki RILin varsinaisen jäsenen edut, mm. Rakennuslehden ja Tekniikka&Talous-lehden. Lisäksi yhteisjäsen saa

  • kaikki TEKin täysjäsenen edut lukuun ottamatta työttömyyskassan jäsenyyttä, Talentum-lehtipakettia ja kalenteria.
  • TEK-lehden
  • edullisella 45 euron lisälehtimaksulla Talouselämä-lehden. Tilaus tehdään RILn kautta.

Yhteisjäsenen vuosimaksu

RIL-TEK -yhteisjäsenen vuosimaksu on 349 euroa. Yhteisjäsenen vuosimaksu koostuu RILin jäsenmaksusta 200 euroa ja TEKin jäsenmaksuosuudesta 149 euroa. Kuuluessasi myös IAET-kassaan sen jäsenmaksu on lisäksi 105 euroa. RIL laskuttaa kaikki valitut maksut jäseneltä kokonaisuudessaan.

Halutessasi voit rakennus- ja kiinteistöalan diplomi-insinöörinä jatkossakin kuulua vain jompaan kumpaan järjestöön - tai molempiin erikseen. RIL/TEK-yhteisjäsenyys tarjoaa molempien järjestöjen edut ja palvelut edullisempaan pakettihintaan.

Liity RIL-TEK-yhteisjäseneksi

Olitpa RILin jäsen / TEKin jäsen / erikseen sekä TEKin että RILin jäsen / et vielä kummankaan jäsen, ilmoita meille yhteisjäseneksi siirtymisestä ja lähetä yhteystietosi sähköpostilla jatta.lytter(at)ril.fi !