Teekkari: Varmista lehtietusi!

Ihmetteletkö, mistä kaverit puhuvat kiltahuoneella? Tietenkin alan viimeisimmistä käänteistä ja kuumimmista uutisista, joista Rakennuslehti ja Tekniikka&Talous ovat juuri kertoneet. Varmista nyt samat edut itsellesi!

1) Rakennuslehti painettuna kotiin: aktivoi!

RILin opiskelijajäsenenä olet oikeutettu saamaan Rakennuslehden kotiin kannettuna. Teekkarille tilaus on ilmainen – kunhan muistat aktivoida sen kerran vuodessa.

Mene siis http://extranet.ril.fi/ ja siellä Jäsensivut, Jäsen- ja yhteystietojen muuttaminen. Jos et tiedä salasanaasi, sisäänpääsy on ohjeistettu – kunhan meillä on oikea sähköpostiosoitteesi rekisterissämme. Salasana kysytään kahteen kertaan. Sen jälkeen ruksi Rakennuslehti oikealta ja päivitä tiedot.

Jos ei millään onnistu, ota yhteys jatta.lytter@ril.fi tai 0207 120 604.

2) Tekniikka&Talouden digitilaus: aktivoi!

RILin opiskelijajäsenelle kuuluu myös ilmainen Tekniikka&Talouden digitilaus Talentumin Summa-palvelussa. Aktivoinnin voit tehdä maksutta ja helposti kirjautumalla kampanjasivulle http://ril.talentum.fi.

Tunnistautumisen varmistamiseksi tarvitset RILin jäsennumeron. Avaa siis toinen selainikkuna ja mene http://extranet.ril.fi/ kuten kohdassa (1) kuvattiin. Sen jälkeen valitsemalla Tulosta jäsenkortti saat näkyviin jäsennumerosi.

Kampanjasivun ohjeita seuraamalla saat palvelun käyttöösi saman tien.