Saku Viita-ahosta Vuoden nuori RILiläinen

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry jakoi 13.10 FinnBuild Awards Gaalassa Vuoden nuori RILiläinen tunnustuksen. Sen sai Saku Viita-aho, joka toimii asiakkuuspäällikkönä Viasys VDC Oy:llä. Hän toimii samanaikaisesti myös perheyrityksensä, ORA Yhtiöiden valmentajana.

Viita-aho on aktiivinen ja ennakkoluuloton toimija, joka jaksaa kannustaa positiivisella asenteellaan myös muita kehittymään ja kehittämään. Päivätöidensä lisäksi hän suorittaa MBA-tutkintoa. Viita-aho suhtautuu asioihin intohimoisesti ja haluaa rikkoa vanhoja kaavoja. Hän on esimerkiksi uudistanut monessa yhteydessä palaverikäytäntöjä modernimpaan, keskustelevampaan suuntaan.

Tunnustuksella kiinteistö- ja rakennusalan akateemisia edustava RIL haluaa tuoda esiin nuoria osaajia ja vaikuttajia, jotka toimivat aktiivisesti omassa ammattijärjestössään sekä koko alan positiivisina keulakuvina, edistäen rakennusalan diplomi-insinöörien ammattitaidon arvostusta. Valinnan tekivät RIL-Nuorten johtoryhmät pääkaupunkiseudulta, Pirkanmaalta ja Oulun seudulta.

Lisätiedot:
Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL, Henriikka Hellström, henriikka.hellstrom@ril.fi, 040-554 8857