Timo U Korhonen Rakennusteollisuus RT:n puheenjohtajaksi

ke 19. marraskuuta 2008 09.19.00

”Maamme asuntorakentamisen tarpeeksi on arvioitu 30 000 uutta asuntoa vuoteen 2020 asti. Nyt hankkeita ja suunnitelmia lykätään siihen malliin, että uusien asuntojen tarjonta on pian nollassa”, hän toteaa huolissaan. Timo U. Korhosen mukaan nyt olisi olemassa kaikki eväät aivan toisenlaiselle kehitykselle: ”Kovan rahan asuntotuotannon hiljetessä rakennusteollisuudessa olisi nyt resursseja ARAn tukeman vuokra-asuntotuotannon toteuttamiseen. Valtionvallan on määrä tänään päättää toimenpiteistä rakentamisen vauhdittamiseksi. Ne ovat oikean suuntaisia, mutta vieläkin aivan riittämättömiä. Korjausrakentamisen puolella on valtava putkiremonttien ja energiatehokkuuskorjausten tarve. Ne pitää saada vauhtiin esimerkiksi valtion 10 prosentin korjausavustuksen ja kotitalousvähennyksen laajentamisen avulla” Rakennusteollisuus RT:n uusi puheenjohtaja Timo U. Korhonen painottaa.

Rakennusteollisuus RT ry:n syyskokouksessa 18.11.2008 valittiin liiton hallituksen puheenjohtajaksi vuodeksi 2009 NCC Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Timo U. Korhonen.

Myös Rakennusteollisuus RT:n varapuheenjohtaja vaihtui, uudeksi varapuheenjohtajaksi ensi vuodelle valittiin Lemminkäinen Infra Oy:n toimitusjohtaja Timo Kohtamäki .

Palaa edelliselle sivulle