RIL Mitalit RYM SHOK valmistelutyöryhmälle, asuntoministeri Jan Vapaavuorelle ja päätoimittaja Veijo Käyhdylle

pe 3. huhtikuuta 2009 17.08.00

Rakennetun ympäristön huippuosaamisen keskittymä RYM SHOK on alan merkittävin yhteinen tutkimus- ja kehitysponnistus kautta aikojen, jonka tavoitteena on kaksinkertaistaa alan T&K-toiminnan volyymia 500 miljoonaan euroon vuodessa. SHOKien tavoitteena on vahvistaa laaja-alaisen, pitkäjänteisen ja kansainvälisesti verkottuneen tutkimuksen avulla suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan osaamista ja kansainvälistä kilpailukykyä valittavilla keihäänkärkialueilla.

Asuntoministeri Jan Vapaavuorella on Vanhasen II hallituksessa vastuualueina rakentaminen, asuminen ja alueiden kehittäminen. Hän on aloitteellinen ja aktiivinen rakennusalan kehittäjä ja keskustelija sekä Kiinteistö- ja rakentamisalan KIRA-Talkoiden johtokunnan puheenjohtaja ja hankkeen suojelijia.

Päätoimittaja Veijo Käyhdyn Rakennuslehti on aktiivinen alan tiedon välittäjä, asioiden ja aihepiirien esiin nostaja sekä merkittävä RILin jäsenetu. Henkilönä Veijo Käyhty on alan mielipidevaikuttaja, joka on tuonut rakennusalan journalistiikkaan uutta ajatusta ja ilmettä. Lisäksi hän on ollut RIL-Palkinnon tuomariston moninkertainen jäsen.

Mitalit luovutettiin RILin 75-vuotisjuhlien yhteydessä 3.4. Helsingissä.


***
RIL-Mitali
-Mitali voidaan myöntää erityisen ansiokkaasta toiminnasta rakennusalan kehittämiseksi. Mitalin myöntää RILin hallitus. Ensimmäinen RIL-Mitali on luovutettu 1965 Niilo Saarivirralle. Mitalin on suunnitellut taiteilija Heikki Häiväohja.

Palaa edelliselle sivulle