32nd International Symposium on Automation and Robotics in Construction and Mining

to 28. elokuuta 2014 14.00.00

Connected to the Future

15.-18.6.2015, Oulu

ISARC-symposium on yksi rakentamisen automaation ja robotiikan merkittävimmistä kansainvälisistä tapahtumista ja se on kerännyt vuosittain yhteen alan tutkijat, teknologiayritykset sekä rakennus- ja kaivosteollisuuden eri toimijat. Tapahtuma esittelee teknologian viimeaikaiset kehityssuunnat ja innovaatiot sekä visioi alan tulevaisuuden näkymiä. Vuoden 2015 teema "Connected to the Future" pyrkii avaamaan tietä automaation ja robottien nykyistä paljon laajamittaisempaan hyödyntämiseen rakentamisessa. Symposiumin keskeisiä teemoja ovat mm. rakentamisen ICT-sovellutukset, tietomallinnuksen ja automaation integraatio, etämittaus ja integroidut älykkäät järjestelmät sekä robotiikka. Symposiumin ohjelma koostuu eri alojen johtavien asiantuntijoiden alustuksista, asiantuntija-arvioinnin läpikäyneiden tieteellisten julkaisujen esitelmistä, teknologiayritysten esityksistä, workshop-tilaisuuksista sekä keskusteluista.

Symposiumin järjestää Oulun yliopiston Teknillinen tiedekunta, RIL sekä kansainvälinen automaation ja robotiikan järjestö IAARC (International Association for Automation and Robotics in Construction). IAARC on automaatioon ja robotiikkaan erikoistunut järjestö, jonka johtoryhmä koostuu 44:stä alan merkittävästä asiantuntijasta eri puolilta maailmaa.

ISARC-symposium on ainutlaatuinen tilaisuus suomalaisille alan yrityksille, tahoille ja tutkijoille kuulla alan viimeisimmistä kansainvälisistä tutkimuksista, tavata alan tutkijoita, luoda kontakteja ja suunnitella yhteistyötä. Suomalaiselle ICT-teollisuudelle symposium avaa laajempia ja ravistelevia näkökulmia kaikkeen sovellus- ja palvelukehitystyöhön näille kaikista teollisuudenaloista suurimpiin kuuluville liiketoiminta-alueille.

Yrityksillä on mahdollisuus osallistua tapahtumaan omalla ständillä. Lisätietoa löytyy tapahtuman verkkosivuilta.

Esitelmäehdotuksia voi jättää 30.9.2014 saakka
Lue lisää tapahtuman websivuilta www.isarc2015.org

Palaa edelliselle sivulle